_counter

Web Counter

joi, 7 iunie 2007

Hei,hei, unde sunt câinii mei?

********************
**********
**********
**********
**********
**********
**********
**********
**********
**********
**********

5 comentarii:

Anonim spunea...

Salut si aici Andule !
- Lasa ca nu te-au uitat chiar toti...
Cu ocazia asta pot sa-ti spun ca-ti admir acel aparat Zenit ... si astept sa faci lucruri mari cu el ...

Andi Voicilã spunea...

Sa traiesti 20 mii de ani. :)

Sara spunea...

Uite dau un semn ca m-am uitat la jurnalu asta. Nu poti "comenta" ceva ce nu-ti vorbeste, ce nu-ti spune nimic. Si nu tuturor ne spune ceva chiar orice lucrare de pe dev. Daca tie iti spune, daca pentru tine fiecare lucrare a ta are o istorie a ei, daca fiecare e facuta cu scopul de a exprima ceva, si nu de a mai creste un pic numarul de page views sau de a imbunatati media de favs per deviatie... atunci nici nu ai nimic ce sa-ti reprosezi, nici nu ai de ce sa fii bosumflat de lipsa commenturilor, a favurilor sau a pv-urilor. Pentru ca tu ai facut un act esential pentru tine, te-ai exprimat, si asta e satisfactie prin sine insasi, nu are nevoie de aprecierea altora.
Daca insa faci "ce se cere", nu te astepta sa primesti "critica". Vei primi probabil un "nice", "great", "wow" sau variatiuni pe tema, sau un "checked". Si vei avea probabil pv-uri, si commenturi, si favuri. Dar asta nu te face artist.
Daca zici ca ai atatia watcheri si nu dau niciun semn... atunci intreaba-te daca watcherii tai vor sa-ti vada arta sau au fost doar politicosi si ti-au dat watch contra watch.
"daca nu-ti comenteaza nimeni ii degeaba, nu esti criticat, nu esti laudat, nu are rost sa continui" - Tot jurnalul asta pleaca de la ideea ca nu iti comenteaza toti watcherii la toate lucrarile. Atunci de ce continui? Doar ca sa te plangi de rautatea deviantilor, si sa le reprosezi ca nu te lauda?
Uite... ca sa nu mai ai "great expectations", eu te scot frumos de la watch. Sa nu mai fiu un alt watcher care nu se deranjeaza sa dea semne de vizionare. Nu a zis nimeni ca ai lucrari "nashpa". Dar nu te poti astepta ca orice faci sa fie instant fav. Ideea e sa pui ce ai facut, fara sa astepti nimic. Le pui in primul rand pentru tine. Uite, eu ma bucur cand primesc comment, si imi face placere sa postez, pt ca vor fi citite/vizionate de cine trebuie, cand trebuie, si daca ajuta pe cineva f bine, daca nu, i don't care...e pointless sa te agiti ca nu se uita nimeni la galeria ta...sau ca nu lasa commenturi...you just do your art, let them come to you.
Ideea e ca scrii/faci poze pentru TINE nu pentru altii. Lasa-te de facut poze si uita de ele daca e asa...arta vine din tine, se manifesta. ploaia nu curge pentru oameni sau pentru plante, curge pentru ca asta face ea. Arta o faci pentru tine si pentru sufletul tau, in primul rand.
Arta esti TU, arta e sufletul TAU. Daca o faci pentru altii ce devine? Aia nu e arta atunci, ci expozitie de protocol si superficialitate. Da vinci, Dostoievski, Beethoven, creau arta pentru ca ea vroia sa fie creata si ii alegea pe ei ca forme de manifestare. Daca tu nu intelegi asta, imi pare rau, dar comercial si lipsit de viata scrie pe tine. Pacat.

Anonim spunea...

Da nult mai stie fata asta despre arta... o singura chestie la toate adevarurile spuse de ea..... ca sa fi fericit din arta tre sa ai un profit... si ca sa ai un profit tre sa o faci si pt altii... asa cum multi pictori au facut portrete la cerere.. si multe alte exemple... insa.. nu conteaza k nu lasa oamenii comenturi.. sunt depasiti... sau nu toate pozele sunt pe placul lor.. oricum sa ai spor si inspiratie... basfta multa

Alina spunea...

sunt superbe pozele